Varför använda en rank tracker?

De som använder sig av en rank tracker har många fördelar gentemot de som inte gör det. Först och främst får du kontroll över var du ligger i placering på olika sökmotorer och även hur du kan göra för att påverka detta. Du får notiser när du stiger eller sjunker i rank samtidigt som du kan testa hur många sökord som helst för att komma fram till vilka som är lämpliga för just din hemsida. Du ser med andra ord till att alltid vara uppdaterad inom ämnet och på så sätt kommer du att se till att du får besökare till hemsidan.

This entry was posted on Saturday, November 28th, 2015 at 10:52 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply