Fransk mat

Jag tycker att fransk mat är riktigt god. Ett tag när jag var ungefär sexton år så bodde jag hos en tant i frankrike. Jag var där under en språkresa och jag tror att det var i ungefär tre veckor. Hon lärde mig mycket franska då man bara pratade om vardagliga saker. Det bästa med att bo där var dock den utsökta maten. Jag fick prova på att äta sniglar, eller escargôt som det heter på franska. Jag trodde först att jag skulle tycka att det var hur äckligt som helst, jag tycker väl som alla andra att sniglar mest är äckliga. Men den här rätten var faktiskt riktigt god. Jag har inte ätit det sen dess så det kan ju hända att den här tanten var riktigt duktig på snigelrätter. Jag undrar om det finns någon fransk restaurang nacka som serverar sniglar. Antagligen inte, det måste man nog åka in till Stockholm för att få tag i. Jag ska nog försöka göra det i veckan, för att se om det var min franska tant som var duktig eller om det faktiskt är så att sniglar är goda att äta.

This entry was posted on Saturday, April 6th, 2013 at 6:48 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply